Welcome to the GSM-Tutors Forum!

You are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access to view most discussions and access our other features.
Only registered members may post questions, contact other members, search our boards or view our download links. Registration is fast, simple and absolutely free so please - Register

If you have any problems with the registration process or your account login, please read this forum.

Tecno c9 clone SPD

This section is strictly for Firmware request.
Octoplus FRP Tool

Topic Author
JISEPH BENITEZ
Junior Member
Junior Member
Posts: 13
Joined: Fri Aug 17, 2018 7:55 pm
Location: Liberia
Status: Offline
Liberia

Tecno c9 clone SPD

#1

Unread post by JISEPH BENITEZ » Wed Apr 22, 2020 9:38 am

Good people please I need your help on tecno c9 clone firmware SPD,

Attachments
IMG_20200422_092135.jpg
Please I need this type, there many on net
IMG_20200422_092135.jpg (1.73 MiB) Viewed 347 times
IMG_20200422_092050.jpg
IMG_20200422_092050.jpg (2.28 MiB) Viewed 347 times

User avatar

Exclusive
Moderator
Moderator
Posts: 367
Joined: Fri Jun 08, 2018 12:37 pm
Location: Nigeria
Has thanked: 1 time
Been thanked: 23 times
Status: Offline
Nigeria

Re: Tecno c9 clone SPD

#2

Unread post by Exclusive » Wed Apr 22, 2020 9:55 am

Whats is the issue with the device?

Use Search Button to get Instant Results | Follow Forum Rules
Avoid Spams in the forum to prevent banning the offending account. Image


Topic Author
JISEPH BENITEZ
Junior Member
Junior Member
Posts: 13
Joined: Fri Aug 17, 2018 7:55 pm
Location: Liberia
Status: Offline
Liberia

Re: Tecno c9 clone SPD

#3

Unread post by JISEPH BENITEZ » Wed Apr 22, 2020 10:08 am

It has password and it can't it support hard reset


User avatar

Exclusive
Moderator
Moderator
Posts: 367
Joined: Fri Jun 08, 2018 12:37 pm
Location: Nigeria
Has thanked: 1 time
Been thanked: 23 times
Status: Offline
Nigeria

Re: Tecno c9 clone SPD

#4

Unread post by Exclusive » Wed Apr 22, 2020 10:29 am

JISEPH BENITEZ wrote:
Wed Apr 22, 2020 10:08 am
It has password and it can't it support hard reset
Can you please provide me with a screenshot of the recovery menu?

Use Search Button to get Instant Results | Follow Forum Rules
Avoid Spams in the forum to prevent banning the offending account. Image


Topic Author
JISEPH BENITEZ
Junior Member
Junior Member
Posts: 13
Joined: Fri Aug 17, 2018 7:55 pm
Location: Liberia
Status: Offline
Liberia

Re: Tecno c9 clone SPD

#5

Unread post by JISEPH BENITEZ » Wed Apr 22, 2020 10:34 am

It can't go in recovery mode, no hard reset


User avatar

Exclusive
Moderator
Moderator
Posts: 367
Joined: Fri Jun 08, 2018 12:37 pm
Location: Nigeria
Has thanked: 1 time
Been thanked: 23 times
Status: Offline
Nigeria

Re: Tecno c9 clone SPD

#6

Unread post by Exclusive » Wed Apr 22, 2020 10:41 am

JISEPH BENITEZ wrote:
Wed Apr 22, 2020 10:34 am
It can't go in recovery mode, no hard reset
I'm asking in other not to provide you with a wrong firmware for your device. Since you can't access the recovery menu, Have you tried using Miracle Box/Thunder or any SPD Supported Tool?

Use Search Button to get Instant Results | Follow Forum Rules
Avoid Spams in the forum to prevent banning the offending account. Image


Topic Author
JISEPH BENITEZ
Junior Member
Junior Member
Posts: 13
Joined: Fri Aug 17, 2018 7:55 pm
Location: Liberia
Status: Offline
Liberia

Re: Tecno c9 clone SPD

#7

Unread post by JISEPH BENITEZ » Wed Apr 22, 2020 11:22 am

I understand you boss, I try using miracle crack 2.82 but read failed, and I don't have Cm2 dongle or miracle box. I just want to remove password sir


User avatar

Exclusive
Moderator
Moderator
Posts: 367
Joined: Fri Jun 08, 2018 12:37 pm
Location: Nigeria
Has thanked: 1 time
Been thanked: 23 times
Status: Offline
Nigeria

Re: Tecno c9 clone SPD

#8

Unread post by Exclusive » Wed Apr 22, 2020 11:36 am

How is it failing? Which CPU are you using?

Use Search Button to get Instant Results | Follow Forum Rules
Avoid Spams in the forum to prevent banning the offending account. Image


Topic Author
JISEPH BENITEZ
Junior Member
Junior Member
Posts: 13
Joined: Fri Aug 17, 2018 7:55 pm
Location: Liberia
Status: Offline
Liberia

Re: Tecno c9 clone SPD

#9

Unread post by JISEPH BENITEZ » Wed Apr 22, 2020 11:43 am

It says read error, please have you worked on this type of phone before?


User avatar

Exclusive
Moderator
Moderator
Posts: 367
Joined: Fri Jun 08, 2018 12:37 pm
Location: Nigeria
Has thanked: 1 time
Been thanked: 23 times
Status: Offline
Nigeria

Re: Tecno c9 clone SPD

#10

Unread post by Exclusive » Wed Apr 22, 2020 12:26 pm

JISEPH BENITEZ wrote:
Wed Apr 22, 2020 11:43 am
It says read error, please have you worked on this type of phone before?
No, don't read! Use either of these options "Format" or "Reset User Code" On Chose type, select SPD 7710/7731

Post results.

Use Search Button to get Instant Results | Follow Forum Rules
Avoid Spams in the forum to prevent banning the offending account. Image



Post Reply
  • Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Firmware Request”